In service-ul TH Trucks sunteti intampinat de o echipa de profesionisti in domeniu, care dispune de tehnologie de ultima generatie si capacitatea de a efectua intotdeauna lucrari la cele mai inalte standarde de calitate. Profesionalismul echipelor de service este dobandit atat prin specializari tehnice obligatorii in tara si in strainatate cat si prin importanta experienta acumulata intr-o companie cu traditie de peste 25 de ani. Atelierele TH Trucks beneficiaza de toate dotarile necesare furnizarii unor servicii de inalta calitate la toate nivelele.

Se efectueaza reparatii pentru toate marcile si modelele de vehicule comerciale. Prin reteaua sa nationala de service, TH Trucks deserveste toata suprafata Romaniei. Service TH Trucks la: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Constanta, Craiova, Gilau, Iasi.

Centrele noastre service ofera toata gama de servicii de reparatii generale si complexe ale motoarelor, instalatiilor de aer si franare, axe, punti, cutii de viteze diferentiale etc.”

Acte necesare pentru programare in service

  • carte identitate vehicul (CIV)
  • certificat inmatriculare (talon)
  • act identitate valabil al persoanei care prezinta vehiculul pentru reparatii
  • asigurare RCA valabila la data verificarii
  • dovada verificare tahograf valabila (pt. vehiculele dotate cu tahograf)
  • toate actele in original

Pentru montarea si demontarea pieselor de schimb sau pentru alta activitate de service, va rugam sa va adresati reprezentantei din zona dumneavoastra.

Contacteaza-ne 24/7