Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Introducere

Regulamentul general privind protectia datelor (sau GDPR pe scurt) este un pas pozitiv pentru persoanele fizice care au mai mult control asupra modului in care sunt utilizate datele lor personale. Pe 25 mai 2018, aceasta noua legislatie a intrat in vigoare si am schimbat o serie de procese si politici pentru a ne pregati afacerea. Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al TH Trucks, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679

Aceasta declaratie descrie ce tipuri de informatii colectam de la dvs., cum sunt utilizate de noi, cum le transferam catre terti si caror terti, cum puteti gestiona informatiile pe care le detinem si cum ne puteti contacta.

Va vom oferi intotdeauna optiunea de a nu primi comunicari de marketing de la noi. Nu va vom trimite niciodata e-mailuri nesolicitate, mesaje de comunicare sau va vom impartasi datele altcuiva. Nu vindem informatiile dvs. catre terte parti, dar lucram indeaproape cu parteneri selectati care ne ajuta sa va oferim informatiile, produsele si serviciile pe care ni le solicitati. De exemplu, partenerii nostrii, producatorii directi care ne furnizeaza documentatia referitoare la vehicolele dvs.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Consideram ca protectia datelor dvs. personale si transparenta cu privire la modul in care datele dvs. sunt utilizate de noi sunt de o mare importanta. Prin urmare, am pregatit aceasta declaratie pentru a va informa despre modul in care gestionam datele dvs. personale.

Va informam in aceasta declaratie despre:

  • Ce date personale colectam de la dvs.;
  • In ce scop aceste date sunt utilizate de noi;
  • Care este baza legala care ne permite utilizarea acestor date;
  • Care sunt tertele parti catre care transferam datele dvs.;
  • Cum va protejam datele cu caracter personal; si
  • Ce drepturi aveti cu privire la datele dvs. personale.

 

Aceasta declaratie de confidentialitate se aplica datelor cu caracter personal colectate de entitati si filiale ale TH Trucks , inclusiv entitati ale partenerilor nostrii DAF. Cand colectam informatii personale de la dvs. intr-un alt context decat acest site web, oferim informatii mai specifice, dupa cum este necesar, pe langa informatiile furnizate in aceasta declaratie.

Facem toate demersurile rezonabile posibile pentru ca aceasta declaratie sa fie cat mai concreta si completa. Va rugam sa nu ezitati sa contactati responsabilul cu protectia datelor (DPO) daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la aceasta declaratie: dpo@thtrucks.ro

Angajamentul nostru fata de confidentialitatea dvs.

Ne angajam sa gestionam cu atentie datele dumneavoastra cu caracter personal. Folosim datele in conformitate cu standardele de securitate corespunzatoare si le stergem de indata ce nu mai avem nevoie de ele. Colectam doar datele personale de care avem nevoie pentru a atinge scopurile care v-au fost comunicate. In cele din urma, ne asiguram ca datele dvs. sunt corecte si actualizate.

Cine suntem, cine este responsabil pentru prelucrarea datelor dvs. personale si cum ne puteti contacta

TH Trucks SRL, persoana juridica, avand sediul social in localitatea Gilau, judetul Cluj, str.Principala nr.1333, cu numar de ordine in Registrul Comertului J12/2088/1997, cod unic de inregistrare fiscala RO9951956 (numita in continuare “TH”). In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem in calitate de operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal.

TH Trucks si filialele (punctele de lucru) TH Trucks sunt operatorii in ceea ce priveste prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Aceasta declaratie de confidentialitate contine detalii de contact in cazul in care doriti sa va exercitati drepturile cu privire la datele personale pe care le-am colectat de la dvs. In aceasta declaratie, „TH”, „noi” si „noastre” se refera la TH Trucks si filialele (punctele de lucru) TH Trucks SRL.

Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va incurajam sa contactati Responsabilul TH cu protectia datelor la adresa de e-mail dpo@thtrucks.ro, prin posta sau curier la adresa str.Principala nr.1333, localitatea Gilau, judetul Cluj – cu mentiunea: in atentia Responsabilului TH cu protectia datelor, Valentin Voica.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram, pe ce baza si in ce cazuri

Colectam informatii despre dvs. si despre vehiculul dvs. atunci cand interactionati cu site-ul nostru web, prin aplicatii sau parteneri de productie care ne cer sa va contactam atunci cand faceti o solicitare. Colectam doar informatiile necesare, relevante si adecvate scopului pentru care le furnizati.

Persoane vizate Tipul datelor personale Scop Baza legala
Clienti persoane fizice Numele si prenumele, adresa de domiciliu/de livrare, numarul de telefon, adresa de e-mail, si, daca este necesar, numarul cartii de identitate, copia cartii de identitate, codul numeric personal, numarul contului bancar,

Distinct de datele cu caracter personal mentionate, in cazul serviciilor de service auto oferite clientilor persoane fizice, mai sunt prelucrate urmatoarele numere de identificare nationala/ internationala asociate vehiculelor detinute de acestia si care fac indentificabila o persoana:

– numarul de inmatriculare;

– serie sasiu/numarul de identificare al vehiculului;

Incheierea si executarea unui contract pentru vanzarea si livrarea de produse si servicii, inclusiv achizitii in magazinul online.

Respectarea cerintelor legale.

Construirea si mentinerea relatiilor cu clientul. Informarea despre produsele si serviciile care va pot interesa.

Cercetare de piata si analiza de afaceri Participare la programe de loialitate.

Participarea la sondaje si instruire.

Service si asistenta, asistenta la defectiuni pe drum, garantie, operatiuni pe teren si actiuni de service.

Obligatie contractuala. Interes legitim.
Reprezentanti legali ai clientilor persoane juridice, angajati ai acestora, delegati, imputerniciti, soferi etc, Numele si prenumele, functia,  numarul de telefon, adresa de e-mail, si, numai daca este necesar, numarul cartii de identitate, copia cartii de identitate, codul numeric personal.

In plus, in cazul soferilor care apeleaza la service si asistenta in caz de avarie,  numarul de identificare al vehiculului (ceria de sasiu), numarul de inmatriculare al vehiculului, coordonatele GPS, data si ora, codul soferului.

Incheierea si executarea unui contract pentru vânzarea si livrarea de produse si servicii, inclusiv achizitii in magazinul online.

Respectarea cerintelor legale.

Construirea si mentinerea relatiilor cu clientul. Informarea despre produsele si serviciile care va pot interesa.

Cercetare de piata si analiza de afaceri Participare la programe de loialitate.

Participarea la sondaje si instruire.

Service si asistenta, asistenta la defectiuni pe drum, garantie, operatiuni pe teren si actiuni de service.

Analiza performantei vehiculului si optimizarea calitatii si performantei produselor si serviciilor noastre. Efectuarea de diagnostice si reparatii la distanta, precum si planificarea intretinerii. Furnizarea de asistenta in caz de avarie pe drum atunci când este apelat prin ITS. Indeplinirea obligatiilor contractuale.

Obligatie contractuala. Interes legitim
Vizitatori ai paginilor web apartinand TH Trucks SRL Numele si prenumele, adresa de livrare, numarul de telefon, adresa de e-mail, ID-ul utilizatorului, istoricul navigarii si setarile browserului, de exemplu, paginile vizitate, data si ora vizitei si locatia, adresa IP si dispozitivul de pe care a fost vizitat site-ul web Furnizarea accesului la sisteme IT, magazine online si portaluri. Interes legitim Obligatie contractuala
Candidati care aplica la joburile deschise in cadrul TH Trucks si publicate pe site-urile societatii in baza unui formular de recrutare Numele si prenumele, telefon, adresa de e-mail, data nasterii Planificare pentru interviu

Recrutarea de noi angajati

Interes legitim

consimtamant

Mai jos este o prezentare generala a tipurilor de date cu caracter personal pe care le prelucram. De asemenea, am furnizat scopul utilizarii acestor date si baza legala pentru prelucrare.

Daca prelucram datele dvs. intr-un mod substantial diferit de cel specificat mai jos, va vom informa despre acestea separat.

Persoanele vizate

Alte tipuri de informatiile pe care le colectam:

  1. Informatii despre vehicul (inclusiv numarul de inmatriculare, seria de sasiu, memento-uri de service, kilometraj si informatii despre reparatia garantiei;
  2. Data si ora in care ati utilizat serviciile noastre;
  3. Informatii despre cookie, pixeli sau semnalizator;
  4. Adresa site-ului web de la care ati accesat site-ul nostru web;
  5. Detalii despre orice tranzactie intre dvs. si noi;
  6. In cazul in care va angajati cu noi intr-un context de afaceri, putem colecta titlul postului dvs., datele de contact ale companiei (inclusiv adresele de e-mail), marimea flotei si detaliile companiei;
  7. Inregistrari vocale ale apelurilor pe care le efectuati catre centrul nostru de servicii pentru clienti;
  8. Inregistrari „chat live”;
  9. In cadrul paginii dvs. Personale din platforma de vanzari online cu produsul dorit, adresa de livrare, detalii de facturare, date despre metoda de plata precum si datele cardului sau a contului bancar.
  10. Orice informatii din corespondenta pe care ni le trimiteti.

 

Oferim si posibilitatea de a va inregistra in platforma TH Trucks prin contul dvs Facebook, Google, Youtube sau orice site de socializare. Daca optati pentru una dintre aceste variante, veti fi directionati catre o pagina administrata de operatorii site-lui de socializare, unde acestia va vor informa cu privire la transferul datelor dvs. catre TH Trucks. Puteti consulta politicile de confidentialitate ale site-rilor de socializare accesand link-rile aflate in paginile web ale companiilor detinatoare.

Colectam date si din surse publice

Va rugam sa retineti ca colectam si date din surse (publice), cum ar fi agentiile de credit, camerele de comert etc.

Cat timp pastram datele dvs. personale?

Stocam datele dvs. cu caracter personal atat timp cat sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat, pentru perioada permisa de lege si definita de politicile noastre interne de pastrare a datelor.

Alte scopuri de prelucrare a datelor si cum putem sa folosim aceste informatii

TH Trucks va utiliza informatiile in urmatoarele scopuri:

  • Pentru a va putea procesa cererea in cazul unei comenzi de servicii, de vanzare, a unui parteneriat de afacere sau in alte cazuri;
  • Pentru a va include intr-o lista de clienti prospecti, candidati (portofoliu) daca ati permis acest lucru;
  • Pentru a va informa despre diferite campanii, produse si servicii, posturi vacante de munca;
  • Pentru a pregati date statistice pe diferite subiecte de interes comercial, inclusiv a posturilor vacante;
  • In interesul legitim

Vom procesa doar informatiile necesare in scopul pentru care au fost colectate in momentul accesarii sau crearii unui cont de utilizator pe site-rile TH Trucks . Veti avea intotdeauna optiunea de a nu primi comunicari de marketing de la noi (si va puteti retrage consimtamantul sau obiectul in orice moment). Nu va vom trimite niciodata e-mailuri nesolicitate, mesaje de comunicare sau va vom impartasi informatiile personale cu oricine altcineva.

Exista diferite moduri in care putem folosi sau procesa informatiile dvs. personale. Le enumeram mai jos:

Consimtamant:

In cazul in care v-ati acordat consimtamantul, putem folosi si procesa informatiile dvs. pentru a furniza cele mai recente informatii cu privire la ofertele pe care le-ati solicitat sau doriti sa le solicitati:

  • Clienti prospecti pentru vehicule
  • Clienti prospecti pentru piese si anvelope
  • Clienti prospecti pentru serviciile oferite de TH Trucks

Baza contractuala:

Putem folosi si procesa informatiile dvs. personale acolo unde este necesar pentru a incheia un contract cu dvs. si pentru a va indeplini si finaliza comenzile, achizitiile si alte tranzactii incheiate cu noi.

  • Clienti existenti (contract)
  • Comunicare telefonic, electronic sau personal privind indicele de satisfactie a clientilor

Putem folosi si prelucra informatiile dvs. personale asa cum este prezentat mai jos, acolo unde este necesar pentru noi sa desfasuram activitati pentru care este in interesul nostru legitim ca afacere sa facem acest lucru.

  • Clienti existenti ai vehiculelor achizitionate sau in curs de achizitionare sau pur si sumplu pentru detalii despre produsele, articolele sau serviciile efectuate de TH Trucks
  • Clienti de piese si anvelope sau potentiali clienti pentru si despre produsele, articolele sau serviciile efectuate de TH Trucks
  • Clienti de servicii existenti (fara contract) in vederea obtinerii de informatii tehnice

Interes legitim

Daca este cazul, vom contacta clientii sau persoanele avizate (cei care sunt activi in ultimii doi ani) cu mesaje de vanzare cu privire la ultimele noastre oferte sau fosti clienti in eventualitatea unei noi colaborari.

Printr-o evaluare a interesului legitim am stabilit ca acest lucru este in interesul tuturor clientilor sau a partenerilor.

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs in timpul vizitarii site-ului nostru web sau a folosirii aplicatiei smartphone, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs. Va invitam sa aflati mai multe detalii in acest sens prin consultarea sectiunii privitoare la scopurile prelucrarii de mai jos.

Pe site-ul nostru web si in aplicatia smartphone putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Pentru Marketing vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail /SMS /telefonic /mobile push /webpush /etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produsele de interes Pentru a va pune la dispozitie informatii de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumparator (de ex. produsele vizualizate / adaugate in wishlist / achizitionate) pentru a va crea un profil. Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor dvs. si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. si nu va  afecteaza similar intr-o masura semnificativa.

In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs. prealabil. Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin:

– Modificarea setarilor din contul de client;

– Accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi; sau prin

– Contactarea TH folosind detaliile de contact descrise mai sus.

In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca  drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii dvs.

Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot include:

– Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor platformelor online TH fata de atacuri cibernetice:

– Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;

– Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs. fundamentale.

De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale  cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cat timp aveti un cont in platforma TH Trucks sau platformele gestionate de noi. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Catre cine transferam datele dvs. Personale

Transferam informatii despre dvs. cu afiliatii TH (intre care TURBOS HOET, POLIMOB SRL, ICS CAMIOANE SRL, TURBOS HOET ROMANIA SRL) care sunt supusi acelorasi standarde de protectie a datelor, dar si parteneri de afaceri precum:

– Furnizori strategici de produse si marfuri (DAF TRUCKS N.V., PACCAR, VDL, etc)

– Furnizori IT

– Furnizori de servicii

– Companii de asigurari

– Banci (Raiffeisen Bank, Unicredit Bank, Banca Transilvania, BRD)

– Auditori (MAZARS)

– Autoritati (autoritati publice, instante, avocati, executori judecatoresti, organe de cercetare)

Cum va protejam datele dvs. cu caracter personal in relatie cu terti care nu fac obiectul normelor europene de protectie a datelor?

Nu vor fi transferate date cu caracter personal catre terti care nu aplica politici de protectie a datelor persoanale.

In alte cazuri, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari:

– societatilor din cadrul aceluiasi grup de societati ca TH Trucks;

– partenerilor TH Marketplace;

– furnizorilor de servicii de curierat;

– furnizorilor de servicii de plata/bancare;

– furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;

– furnizorilor de servicii de cercetare de piata;

– altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

In ce tari transferam datele dvs. cu caracter personal

In prezent, stocam si prelucram datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Cu toate acestea, este posibil sa transferam anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entitati localizate in Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, inclusiv in tari carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal.

Vom lua intotdeauna masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. Transferurile catre furnizorii de servicii si alte parti terte vor fi intotdeauna protejate prin angajamente contractuale si, dupa caz, prin alte garantii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare, precum Scutul de confidentialitate pentru protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE catre Statele Unite ale Americii.

Ne puteti contacta oricand, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informatii despre tarile in care transferam datele dvs., perecum si garantiile pe care le-am pus in aplicare cu privire la aceste transferuri.

Cum protejam securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Avem grija sa protejam disponibilitatea, integritatea si confidentialitatea datelor dvs. personale. Am implementat o serie de masuri de securitate pentru a asigura protectia datelor dumneavoastra. De exemplu, implementam controale de acces, folosim masuri adecvate de securitate pentru retea si sistem, cum ar fi firewall-uri, instalam patch-uri si protejam dispozitivele mobile cu parole adecvate.

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare si le stocam pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.

Orice informatii privitoare la plati sunt criptate, folosind tehnologii inovatoare de ultima generatie.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveti

Cand prelucram datele dvs. cu caracter personal, aveti anumite drepturi pe care le puteti exercita in orice moment. Va oferim mai jos o prezentare generala a acestor drepturi si a ceea ce inseamna pentru dvs. Va puteti exercita drepturile contactand  dpo@thtrucks.ro

Drepturi care pot fi exercitate de persoanele vizate in legatura cu prelucrarea datelor lor cu caracter personal de catre TH Trucks SRL:

Oricarei persoane vizate ii este garantata exercitarea drepturilor prevazute de GDPR, respectiv:

  1. a) dreptul de acces: persoanele vizate pot obtine de la TH Trucks SRL confirmarea ca le sunt prelucrate

datele cu caracter personal, precum si informatii privind specificul prelucrarii cum ar fi: scopul, categoriile de date cu caracter personal prelucrate, destinatarii datelor, perioada pentru care datele sunt pastrate, existenta dreptului de rectificare, stergere sau restrictionare a prelucrarii.

Acest drept permite persoanelor vizate sa obtina gratuit o copie a datelor cu caracter personal prelucrate, precum si contra-cost orice copii suplimentare;

  1. b) dreptul la rectificarea datelor: persoanele vizate pot sa solicite TH Trucks SRL sa modifice datele

incorecte ce le privesc ori, dupa caz, sa completeze datele care sunt incomplete;

  1. c) dreptul la stergere: persoanele vizate pot solicita stergerea datelor lor cu caracter personal atunci cand:
  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat si le

prelucram;

  • a fost retras consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si TH Trucks SRL nu le mai poate prelucra in baza altor temeiuri;
  • datele cu caracter personal sunt prelucrate contrar legii;
  • datele cu caracter personal trebuie sterse conform legislatiei relevante;
  1. d) dreptul la retragerea consimtamantului: persoanele vizate pot sa isi retraga oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal prelucrate pe baza de consimtamant. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarilor realizate anterior acestui moment.
  2. e) dreptul de opozitie: persoanele vizate se pot opune oricand prelucrarilor in scop de marketing, precum si prelucrarilor bazate pe interesul legitim al TH Trucks SRL, din motive care tin de situatia lor specifica;
  3. f) dreptul la restrictionarea prelucrarii: persoanele vizate pot solicita restrictionarea prelucrarii datelor lor cu caracter personal daca:
  • contesta corectitudinea datelor cu caracter personal, pentru o perioada care ne permite sa verificam exactitatea datelor in cauza;
  • prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu character personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
  • datele nu ne mai sunt necesare prelucrarii, dar persoana vizata ni le solicita pentru o actiune in instanta;
  • in cazul in care persoana vizata s-a opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale TH Trucks SRL ca operator prevaleaza asupra drepturilor persoanei vizate.
  1. g) dreptul la portabilitatea datelor: persoanele vizate pot solicita, in conditiile legii, ca TH Trucks SRL

sa le furnizeze anumite date cu caracter personal intr-o forma structurata, utilizata frecvent si care poate fi citita in mod automatizat. Daca persoanele vizate solicita, TH Trucks SRL poate transmite respectivele

date unei alte entitati, daca este posibil din punct de vedere tehnic.

  1. h) dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal: persoanele vizate au dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in cazul in care considera ca le-au fost incalcate drepturile:

Autoritatea Nationala pentruSupravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal,

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania

anspdcp@dataprotection.ro

Pentru exercitarea drepturilor mentionate la punctele a) – g) de mai sus, sau pentru orice intrebari despre prelucrarea datelor cu caracter personal realizata de TH Trucks SRL, persoanele vizate pot utiliza datele de contact ale responsabilului cu protectia datelor desemnat de TH Trucks SRL, trimitand cererea:

– prin e-mail la adresa: dpo@thtrucks.ro

sau

– prin posta sau curier la adresa: str. Principala nr.1333, loc. Gilau, Jud.Cluj

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile rezonabile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Cookie

Folosim cookie-uri pe acest site web. Mai multe informatii despre acest subiect sunt disponibile la acest link.